Spring naar inhoud

Nu beschikbaar “Berini de Beste Bromfiets”

"Berini de Beste Bromfiets"

Het boek "Berini de Beste Bromfiets" is nu beschikbaar!!!

Een prachtig cadeau voor Sinterklaas of voor onder de Kerstboom. Het boek is samengesteld door Dick Kool en bevat 256 pagina's vol met waardevolle informatie over het merk Berini, o.a. niet herschreven roadtests, en veel foto en folder materiaal. Kortom een must voor iedere bromfietsliefhebber!

De prijs van het boek is € 32,50 (incl. verzendkosten)

U kunt het boek bestellen door Dick een mail te zenden

1 gedachte over “Nu beschikbaar “Berini de Beste Bromfiets”

 1. Erik

  Ik ben zelf in het bezit van een Berini M21 Speedomatic
  Ook spaar ik alles van Berini.
  Ik ben verliefd geworden op de Berini M21 omdat mijn vader in de jaren 60 een Berini M21 de luxe had en ik als 7 jarig pikkie samen met mijn vriendjes stiekem op deze brommer gingen rijden als mijn vader naar zijn werk was.Ik heb ook een film en alle verkrijgbare boeken in mijn bezit 🙂
  Dus als je een exemplaar van "Berini de Beste Bromfiets" kwijt wil 🙂 🙂

  Ik hou mij aanbevelen.

  Grts Erik...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *